«Οι στόχοι των δυτικών δυνάμεων, στη Συρία»



Απρίλιος 12, 2018. 12:13

Στρατιωτικοί αναλυτές- γράφει η αραβική ‘Αλ Χαντάθ’ πιστεύουν ότι στις επικείμενες επιθέσεις των δυτικών δυνάμεων στη Συρία ότι δεν θα συμπεριληφθούν μόνο αεροδρόμια και ότι η πυραυλική επίθεση εναντίον του αραβικού κράτους δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα 24ωρο.


Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και η Βρετανία και η Γαλλία θα χτυπήσουν το αεροπορικό σύστημα της χώρας, τις στρατιωτικές βάσεις στη Χομς, στη Δαμασκό,  στην Ταρτούς,  στη Χάμα, στο Ντέιρ αλ Ζουρ και στη Χασάκα. 

Συνολικά έχουν αναφερθεί  ότι 22 στόχοι θα τεθούν  στο στόχαστρο των αμερικανικών  πυραύλων Τόμαχοκ,  που βρίσκονται στη Μεσόγειο Θάλασσα.


Η ‘αλ Χαντάθ’ αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον έχει ως πιθανούς στόχους στη Δαμασκό, κέντρα πληροφοριών, αποθήκες πυρομαχικών και κεντρικά αεροδρόμια προκειμένου να παραλύσει το αεροπορικό σύστημα της χώρας, καθώς και πιθανά εργαστήρια χημικών όπλων.


(Στοιχεία από alhadath.net)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr