Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Ο Γιουγκέρ τα λέει ωμά στα Βαλκάνια: Ανοίγουμε διαπραγματεύσεις επειδή δεν θέλουμε πόλεμο όχι γιατί το αξίζετεΟ τίτλος από το δημοσίευμα

Απρίλιος 17, 2018. 18:47

Για το  γεγονός έναρξης των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ, που διακηρύσσεται ως επιτυχία της αλβανικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουγκέρ, δείχνει τον πραγματικό λόγο για αυτό το δώρο στους Αλβανούς, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.Ο Γιουγκέρ, στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τα Δυτικά Βαλκάνια (κυρίως Αλβανία και Σκόπια) δήλωσε ότι αυτό γίνεται για την αποφυγή πολέμου μεταξύ των κρατών και όχι επειδή το αξίζουν.


«Γνωρίζω για τις προσπάθειες των Δυτικών Βαλκανίων να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν θέλω να επιστρέψουν στον πόλεμο τα Δυτικά Βαλκάνια», δήλωσε ο Γιουγκέρ.


Λίγο αργότερα, η Φεντερίκα Μογκερίνι  υπέβαλε την έκθεση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την κυβέρνηση του κ. Ράμα, γράφει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από pamfleti.net)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: