Αλβανός εθνικιστής χτυπάει κόκκινο: μαζέματα αποίκων οι Έλληνες!



«Ο Καστριότ Μπερισάι χτυπά τους Έλληνες τους αποκαλεί μίγμα αποίκων, ενώ τα κόμματα στην Αλβανία είναι παράνομες εγκληματικές ομάδες»

Απρίλιος 25, 2018. 20:34


Ο επικεφαλής του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Καστριότ Μπερισάι- ιδεολόγος του αλβανικού φασισμού- σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αργυροκάστρου ALPOTV’ επέκρινε με δριμύτητα τον ‘μεγαλοελληνικό σοβινισμό’ [shovinizmit grekomadh] και τις παρεμβάσεις του στις εσωτερικές υποθέσεις της Δημοκρατίας της Αλβανίας.



Μάλιστα αποκάλεσε τους Έλληνες ‘μίγμα αποίκων’.


Μεταξύ των άλλων, ο Μπερισάι χαρακτήρισε όλα τα πολιτικά κόμματα στην Αλβανίας παράνομα και  ως «εγκληματικές ομάδες», που  για τα δικά τους συμφέροντα είναι σε θέση να πουλήσουν τα πάντα στην Αλβανία.


Σύμφωνα με τον Μπερισάι, όλα τα πολιτικά κόμματα που δεν στοχεύουν στην εθνική ενοποίηση των Αλβανών και την απόκτηση εδαφών από τις πέντε γειτονικές χώρες, θα πρέπει να κηρυχθούν παράνομα και αντίθετα με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.


(Στοιχεία από shqiperiaebashkuar.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr