Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Σκόπια: Οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής των Αλβανών στο Τέτοβο


  Απρίλιος 6, 2018. 09:43
 
Πηγή από το αλβανικό κόμμα DUI στο Τέτοβο  δήλωσε στην εφημερίδα ‘Νέα’ (Gazeta Lajm) -με την προϋπόθεση της ανωνυμίας- για τις αιτίες του χθεσινού συμβάντος με την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ μελών του κόμματος.


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις ανταλλαγές πυροβολισμών έξω από τα γραφεία του DUI, στη Μάλα Ρετσίτσα σκοτώθηκε  ένα άτομο και δύο σοβαρά τραυματισμένοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Τέτοβο.


Η πηγή από το DUI είπε ότι αιτία για την αιματηρή συμπλοκή ήταν  η θέση του προέδρου της κλαδικής του κόμματος μετά τη δολοφονία του πρώην  Διοικητή του UCK,  Αετού, (Komandant Shqiponjës),  που κατείχε τη θέση αυτή. Διορίσθηκε μέλος του κόμματος από το Κουμάνοβο, που προκάλεσε την οργή μελών του αλβανικού κόμματος από τα Σκόπια.


Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα των Σκοπίων.(Στοιχεία από: shqipmedia.com, tetovasot.com)

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr