Σκόπια: Δυνάμεις της αστυνομίας ενισχύουν την ασφάλεια στο Κουμάνοβο



Απρίλιος 7, 2018. 18:33

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί  στην πόλη Κουμάνοβο του σκοπιανού κράτους- και αυτές γίνονται εμφανείς σε κάθε σημείο της πόλης.



Το σκοπιανό Info Max αναφέρει ότι ένοπλοι αστυνομικοί σε πλήρες εξάρτηση βρίσκονται σε σημεία των πιο συχνών δρόμων  της πόλης, στην οποία ο αλβανικός πληθυσμός είναι μεγάλος.


Οι αρχές των Σκοπίων φοβούνται  για επεισόδια μετά από τη σύγκρουση ένοπλων αλβανικώνομάδων έξω από τα κεντρικά γραφείο του αλβανικού κόμματος DUI στο Τέτοβο. Με τον ένα νεκρό και τους  δύο σοβαρά τραυματισμένους στη σύγκρουση δεν θεωρείται ότι  έχει περατωθεί η αντιπαράθεση μεταξύ των Αλβανών, σημειώνει η Kurir.


Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης μετά από τη σύγκρουση στη Μάλα Ρετσίτσι του Τέτοβο αναφέρουν ότι πολλές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Κουμάνοβο στην περιοχή όπου είχε εκδηλωθεί το 2015, ένοπλη τρομοκρατική δραστηριότητα Aλβανών του UCK.

Επίσης, η πύλη ‘Almakos’ αναφέρει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Κουμάνοβο για δύο λόγους, ο πρώτος είναι το περιστατικό στο Τέτοβο και ο δεύτερος είναι η υπόθεση του μικρού Αλβανού Αλμίρ με την απόφαση του δικαστηρίου των Σκοπίων.

(Στοιχεία από kurir.mk, almakos.com, infomax.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr