Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Οι αρχηγοί ΓΕΣ Ρωσίας και Τουρκίας συναντήθηκαν πριν τη συνάντηση Πούτιν -Ερντογάν«Οι επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων Στρατού Ρωσικής Ομοσπονδίας και Τουρκίας πραγματοποίησαν συνομιλίες πριν από τη συνάντηση Πούτιν- Ερντογάν»

Απρίλιος 3, 2018. 22:14

Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ανέφερε ότι ο επικεφαλής του, Χουλούζι Ακάρ, είχε συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Βαλέρι Γερασίμοφ την Τρίτη στην Άγκυρα.Οι διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου του στρατιωτικού προσωπικού πραγματοποιήθηκε  κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Tass.


Σήμερα Τρίτη, έφθασε στην τουρκική πρωτεύουσα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρ.Τ. Ερντογάν.


Οι ηγέτες των δύο χωρών θα συμμετάσχουν επίσης στη συνεδρίαση του Συμβουλίου  Συνεργασίας ανωτάτου επιπέδου.


Την Τετάρτη, η Άγκυρα θα φιλοξενήσει τριμερή σύνοδο κορυφής Ρωσίας- Τουρκία- Ιράν για τη συριακή διευθέτηση.


Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Εσένμπογκα και γύρω από το προεδρικό συγκρότημα, καθώς και στους δρόμους προς τα ξενοδοχεία στα οποία θα διαμείνουν οι πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν, ενισχύθηκαν σοβαρά στην πρωτεύουσα.


( Στοιχεία από Tass.ru)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: