Σκόπια: Το φιλορωσικό κόμμα συναντήθηκε με τους ηγέτες τους Ευρασιατικού Κινήματος στη Μόσχα



Απρίλιος 15, 2018. 19:15

Η αντιπροσωπεία του κόμματος της «Εντίνστβενα Μακεντόνια» συνεχίζει τις συναντήσεις και συνομιλίες στην πενθήμερη επίσκεψή της στη Μόσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, συναντήθηκε με τους ηγέτες του Ευρασιατικού Κινήματος και τους βασικούς στρατηγικούς της Ρωσίας, Αλεξάντερ Ντούγκνι και Λεονίντ Τσαβίν.


Στη συνάντηση συζητήθηκε η επιθετικότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και το αντίκτυπο αυτής της εγκληματικής επέμβασης σε όλα τα Βαλκάνια.


Συμφωνήθηκαν οι δραστηριότητες για την υπεράσπιση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» στο πλαίσιο των επερχόμενων γεωπολιτικών εξελίξεων στα Βαλκάνια και στα Σκόπια, λόγω του ό, τι θα ακολουθήσει μια απεγνωσμένη  στρατιωτική προσπάθεια από τις  Ηνωμένες  Πολιτείες, ανέφερε από το κόμμα το Γιάνκο Μπάτσεφ.


Στη συνέχεια των συναντήσεων στη Μόσχα, η αντιπροσωπεία της «Ενωμένης Μακεδονίας»,  αύριο  θα συναντηθεί με εκπροσώπους του  ρωσικού  κυβερνώντος κόμματος  «Ενωμένη Ρωσία».


(Στοιχεία από makfax.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr