Γελάνε οι Σκοπιανοί: “Με σεντόνια καλύπτουν εμβλήματα για να μην προσβάλλουν τον Κοτζιά”


Με ένα τραπεζομάντηλο τύλιξαν το έμβλημα του Ήλιου της Βεργίνας, κάτω από την πινακίδα του ξενοδοχείου, γράφει το δημοσίευμα

Απρίλιος 12, 2018. 22:31


Για να μην προσβάλλουν τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, οι αρχές των Σκοπίων κάλυψαν τον 16κτινο Ήλιο της Βεργίνας που βρίσκεται στο Ξενοδοχείο ‘Πρεστόλ’ τριάντα μέτρα από το σημείο συνάντησής  με τον ομόλογό του Νίκολα Ντιμίτροφ, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.



Το δημοσίευμα παραθέτει φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα.


Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, όπως σημειώνεται. Όταν ο Κοτζιάς επισκέφθηκε τα Σκόπια πριν από ένα μήνα, κατάστημα με κρασιά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων ( φωτό άνω) έχει την ονομασία «Μακεδονικά Κρασιά»/ ‘Macedonian Wines’,  οι κρατικές υπηρεσίες κάλυψαν την ονομασία αυτή με ένα λευκό σεντόνι για να μην την… δει ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας!


Οι Σκοπιανοί  γελάνε στο Facebook με τα καμώματα της κυβέρνησής τους, που μόλις απομακρυνθεί ο Έλληνας υπουργός, ξεσκεπάζουν την …υπερηφάνειά τους, όπως την αποκαλούν.


(Στοιχεία από republika.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr