Στρατός Σκοπίων: Σεξ, κατασκοπεία, βιασμοί!



Μάιος 6, 2018. 18:48

Σκόπια.

Μια σειρά  από σκάνδαλα στο Υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτονται σε εκπομπή του βουλγαρικού ‘Μπλιτζ’ που θα μεταδώσει η τηλεόραση των Σκοπίων  Άλφα αύριο στις 22:45.


Στιγμιότυπα από το βίντεο του ερευνητικού δημοσιογράφου Λιούπκο Ζλάτεφ, παρουσιάσθηκαν στην τηλεόραση τα οποία προοιωνίζουν τη διάσταση των θεμάτων στο στρατό των Σκοπίων.

Σέξ στο Στρατό


«Ο διευθυντής πληροφόρησης με δημόσιες σεξιστικές προσβολές απευθύνεται  στις στρατιωτίνες. Ένας άλλος αξιωματικός επέστρεψε από την αποστολή στο Αφγανιστάν για απόπειρα βιασμού στρατιωτίνας».


Παρουσιάζονται απελπιστικές εικόνες από τους στρατώνες. Ενώ οι στρατιώτες ζουν σε συνθήκες πλήρους φτώχειας, οι υπάλληλοι του υπουργείου κοιμούνται σε τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στην Αμερική, όπου πηγαίνουν σωρηδόν.


Η «Πολύγχρωμη Επανάσταση» έχει κάνει την εμφάνισή της τώρα στο Υπουργείο Άμυνας.


Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών...


 «Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών των Σκοπίων έχει διοικητή έναν άνθρωπο, του οποίου ο αδελφός είναι διοικητής του στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας.

 Ένας στον εδώ και ο άλλος εκεί. 
Μάλιστα,  ο δικός μας  αποκόπηκε  από την πρόσβαση του στα κρατικά μυστικά το 2012, αλλά τώρα έχει επιστρέψει μετά από έλεγχο ασφαλείας που έκανε ο …ίδιος. 

Αποκλειστικά έγγραφα για την αποπομπή του θα δημοσιευθούν στην εκπομπή», σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.

https://www.facebook.com/ekonomskilider/videos/1639727019429286/



(Στοιχεία από Info Max)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr