Σκόπια: Μέλη φιλορωσικού κόμματος εκπαιδεύθηκαν από Ρώσους



Μάιος 31, 2018. 21:34

Σκόπια.

Το κόμμα της «Ενωμένης Μακεδονίας» με ανακοίνωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του από την επιτυχία που σημειώθηκε στην πρώτη εκπαίδευση για τα μέλη του ως προς τον κανονισμό και τις αρχές του κόμματος.


«Η τριήμερη θεωρητική και πρακτική εξάσκηση υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Λεοντίν Σαβίν από τη Ρωσία πραγματοποιήθηκε με 50 μέλη  για τα καθήκοντα που απορρέουν από τη νέα ηγεσία της «Ενωμένης Μακεδονίας», γράφει η ανακοίνωση του κόμματος.


Η εκπαίδευση των μελών του κόμματος  από Ρώσους, θα συνεχισθεί  και μελλοντικά «με στόχο την κατάρτιση αρκετών μελών για τις μεγάλες ανάγκες των κρατικών αρχών και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα  γιατί το κράτος έχει καταστραφεί πολιτικά,  αλλά και στην ασφάλεια και την οικονομία».


 «Η Δημοκρατία της «Μακεδονίας» είναι  μια χώρα που ολοένα χειροτερεύει. Μετά την κατάληψη της εξουσίας από ανθρώπους  που πρέπει να αντιμετωπισθούν ως εθνοπροδότες πρέπει να δημευθούν τα κλεμμένα τους που έχουν ανέλθει στα 10 δις τα τελευταία 27 χρόνια. Όλα αυτά θα γίνουν σύμφωνα με τους νόμους που θα προκύψουν από το νέο Σύνταγμα της χώρας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εξουσία μετά τις καταστροφικές πολιτικές του VMRO-DPMNE  και του SDSM», σημειώνεται.


(Στοιχεία από makfax.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr