Συρία: «Τρομοκράτες σκότωσαν Ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους»



Μάιος 27, 2018. 16:44


Τέσσερις στρατιωτικοί σύμβουλοι της Ρωσίας σκοτώθηκαν σε επίθεση κατά στρατιωτικής βάσης του συριακού στρατού στην επαρχία Ντέιρ αζ Ζορ της Συρίας.



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην ιστοσελίδα του σήμερα αναφέρει ότι ομάδες τρομοκρατών επιτέθηκαν σε στρατόπεδο του στρατού της Συρίας στην επαρχία Ντέιρ αζ Ζορ και σε αυτήν σκοτώθηκαν 4 Ρώσοι  στρατιωτικοί σύμβουλοι, τραυματίσθηκαν, επίσης,  άλλοι τρεις που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.


Ακολούθησε, μάχη στην οποία  σκοτώθηκαν 43 τρομοκράτες και καταστράφηκαν 6 βαρέα πυροβόλα όπλα.


Σημειώνεται ότι οι μονάδες του στρατού της Συρίας είχαν προωθηθεί στην περιοχή προκειμένου να επιτεθούν κατά τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’.


Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν εκκαθαρισθεί οι τρομοκρατικές ομάδες του ‘Ισλαμικού κράτους’ και έχουν απομείνει σε ορισμένα σημεία της ανατολικής επαρχίαςς διάσπαρτα τμήματα- θύλακες, των τρομοκρατών που ‘φωλιάζουν’ σε περιοχές που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ελέγχονται από την ‘αμερικανική συμμαχία’, όπως σημειώνει η Ραδιοτηλεόραση της Συρίας.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr