Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Αλβανία: Πρώην επικεφαλής αστυνομίας- 100 τόνοι κάνναβης είναι κρυμμένοι σε σήραγγεςΙούνιος 7, 2018. 15:38


Ο Άλεξ Χαϊντάρι προέβη σε συγκλονιστικές δηλώσεις  σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης στην Αλβανία.

 Ο Χαϊντάρι τόνισε ενώπιον του Υπουργείου Εσωτερικών ότι υπάρχουν πάνω από 100 τόνοι κάνναβης που κρύβονται σήμερα σε σήραγγες που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες, έτοιμοι να διακινηθούν  στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Αστυνομικοί που απολύθηκαν μετά την ανάληψη της εξουσίας από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, διαδήλωσαν σήμερα μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας την αποχώρηση του υπουργού Φατμίρ Τζαφάι.


Ο πρώην αρχηγός της κρατικής αστυνομίας, Αλέξ Χαϊντάρι, πρόεδρος ενός φορέα απόστρατων αστυνομικών, προέβη σε σκληρές δηλώσεις για την καλλιέργεια κάνναβης στη χώρα.


Ο Χαϊντάρι δήλωσε ενώπιον του Υπουργείου  Εσωτερικών, ότι υπάρχουν σήμερα, περισσότεροι από 100 τόνοι κάνναβης σε σήραγγες και είναι έτοιμοι σταδιακά να διοχετευθούν στις αγορές των χωρών της δυτικής Ευρώπης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η ποσότητα υπερκαλύπτει τη ζήτηση για τουλάχιστον τρία με τέσσερα χρόνια της ευρωπαϊκής αγοράς…


(Στοιχεία από shqiptarja.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Αλβανία, κάνναβη,