Σκόπια- «Η ένωση με τη Ρωσία θα εξασφαλίσει την επιβίωση της ‘Μακεδονίας’»



Ιούνιος 6, 2018. 21:38

Σκόπια.

Ο πρόεδρος του  φιλορωσικού κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας», Γιάνκο Μπάσεφ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Στέφαν Βλάχοφ Μίτσοφ, και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ντράγκαν Ουγκρινόσκι, συναντήθηκε σήμερα με την αναπληρωτή πρέσβη και πρώτο σύμβουλο της πρεσβείας της Γαλλίας, Στανίσλας Μροζέκ.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος της γαλλικής πρεσβείας για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις στρατηγικές προτεραιότητες του κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» και τις διαδικασίες μεταρρύθμισης του κράτους.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος Μπάτσεφ δήλωσε ότι «η επιβίωση της ‘Μακεδονίας’ και η ευημερία του λαού θα έρθει  με τη συμμαχία με τη Ρωσία και την ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση».


Τόνισε, επίσης, ότι από την άποψη των διαδικασιών ολοκλήρωσης,  το κόμμα του θα επιτύχει τη συμμαχία με τη Ρωσία και την ένταξη της χώρας στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’.


Ο ίδιος δήλωσε κατά τη συνάντηση,  ότι οι ηγεσίες που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 27 χρόνια ήταν μαριονέττες  που κατέστρεψαν τη «Μακεδονία» και τον «μακεδονικό» λαό.

--
(Στοιχεία από makfax.com.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr