Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός διαψεύδει ότι αγόρασε νησί στην Ελλάδα





Ιούνιος 27, 2018. 19:05


«Δεν υπάρχει τίποτε που να κρύβεται από τις δραστηριότητές μου», δήλωσε κατηγορηματικά  ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, πριν από τη σημερινή  κυβερνητική συνεδρίαση,  απαντώντας ουσιαστικά σε ένα κύριο θέμα της βουλγαρικής «Νόβα Τηλεόραση», σε εκπομπή της οποίας  αναφέρθηκε   ότι  ο πρωθυπουργός αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, όπως σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.


 Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο πρωθυπουργός «εξερράγη» αποκαλώντας τους συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών  ως  «κίτρινο Τύπο και  ψευδείς δημοσιογράφους».


Μάλιστα, χθες η τηλεόραση  της ‘Νόβα Τελεβίζιγια» δεν μετέδωσε το προγραμματισμένο  επεισόδιο της εκπομπής  «γιατί δεν πληροί τα πρότυπα της αντικειμενικότητας, της αλήθειας και της ισορροπίας».


Σήμερα ο Μπορίσοφ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην εμπλέκουν το όνομά του με τις ψευδείς ειδήσεις:

«Παρακαλώ, κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε, γράψτε ό, τι θέλετε, αλλά μην εμπλέκετε το όνομά μου. Είναι άδικο, δεν είναι δίκαιο να γίνεται αναφορά του ονόματός μου. Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα φανεί»,  δήλωσε ο Μπορίσοφ καλώντας τους συντάκτες των εφημερίδων να διερευνούν αυτά που γράφουν.


«Υπάρχουν εξαιρετικοί ερευνητικοί  δημοσιογράφοι, ας πάνε να ελέγξουν, και εάν βρούνε μια αλήθεια, εγώ θα παραιτηθώ»,είπε ο Μπορίσοφ, προσθέτοντας:


«Αλλά, μην έχετε τέτοιο μένος εναντίον μου! Δεν έχω τίποτε να κρύψω από τις δραστηριότητές μου. Η οικογένειά μου τα γνωρίζει», δήλωσε ο Μπορίσοφ, σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


(Στοιχεία από expres.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr