Αλβανία: Βουλευτές του Κόμματος των Αλβανοτσάμηδων προσχωρούν στο κόμμα του Έντι Ράμα





Ιούνιος 17, 2018. 21:36

Τίρανα.

Η βουλευτής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU,  η Ρέμε Λάλα,  δήλωσε ότι προσχωρεί επίσημα στο κόμμα του πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Διευκρίνισε ότι η έδρα της από τώρα ανήκει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.



Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική που βλέπει τη σωτηρία της σε άλλο κόμμα. Την ίδια απόφαση έλαβε και η βουλευτής Έλενα Τζίνα που εκλέγεται στο Ελμπασάν.


«Θέλω να συμμετάσχω με τις καλύτερες, με την Όλτα Τζάσκα και την Λιντίτα Νικόλα. Θέλω να συμμετέχω στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, όχι ότι δεν είμαστε οι καλύτερες, αλλά δεν είδαμε τα καλύτερα», δήλωσε σήμερα η Ρέμε Λάλα σε  ομιλία της στο Ντεμπάρ.


Σημειώνεται ότι στην πόλη Ντεμπάρ πραγματοποιήθηκε ομιλία του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, στο κέντρο της πόλης, και ακολούθησαν ομιλίες βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος.


Η Ρέμε Λάλα στην ομιλία της, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για την αποδοχή της στο Σοσιαλιστικό Κόμμα και τόνισε ότι η ίδια με την Έλενα Τζίνα δίνουν το παράδειγμα για τη χώρα.


(Στοιχεία από gazetatema.net)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr