Σκόπια: Η αντιπολίτευση καλεί το λαό σε διαμαρτυρία



Ιούνιος 1, 2018. 22:07

Ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Χριστιάν Μίτσκοσκι ζήτησε από το Πρίλεπ μαζικές διαμαρτυρίες στις 2 Ιουνίου.


Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση δήλωσε ότι κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ είναι γεμάτη με μη ρεαλιστικές υποσχέσεις και πολύχρωμα ψέματα.


Αναφερόμενος στις παραπλανητικές υποσχέσεις του Ζόραν Ζάεφ είπε ότι είπε ψέματα ότι θα ο μέσος μισθός θα ανέβει στα 500 ευρώ, είπε ψέματα ότι οι ειδικοί γιατροί θα έχουν περίπου 100 χιλιάδες δηνάρια ως μέσο μισθό. Είπε ψέματα υποσχόμενος περισσότερες επιδοτήσεις για τους αγρότες, υποσχέθηκε καλύτερες προοπτικές για τους νέους, υποσχέθηκε μεγαλύτερες συντάξεις και όχι μόνο. Τα πολύχρωμα ψέματα των εκλογών του Δεκεμβρίου του 2016, φάνηκαν τώρα που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, είπε ο Μίτσκοσκι.


Ο ίδιος κάνοντας έναν απολογισμό του ενός έτους κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, τόνισε ότι «δεν έχει κάνει καμία πρόοδο σε κανέναν τομέα».


Ο Μίτσκοσκι ζήτησε στις 2 Ιουνίου  να ξεκινήσει η αρχή του τέλους αυτής της μη εθνικής κυβέρνησης.


«Όταν η ψευδαίσθηση και τα ψέματα σας παρουσιάζονται ως αλήθειες, όταν η ήττα και η συνθηκολόγηση σας παρουσιάζεται ως νίκη, ποιος θα προστατεύσει τα εθνικά σύμβολα; Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε», είπε ο Μίτσκοσκι.


(Στοιχεία από εφημερίδα Ρεπούμπλικα)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr