Χιμάρα: Βορειοηπειρώτισσα με το τσεκούρι κατά του αστυνομικού τμήματος!



https://www.facebook.com/PronatHimarjote/videos/1978291558889971/

Ιούνιος 21, 2018. 20:29

Σάλος δημιουργήθηκε με μια 80χρονη βορειοηπειρώτισσα, τη μητέρα του Νίκου Νεράντζη, που την εμπόδισε με βία  η αλβανική αστυνομία να βγάλει μεροκάματο στην  Χιμάρα.

Η τηλεόραση  ‘24Lajme’ αναφέρει χαρακτηριστικά: 


«Βάρβαροι ενός διεφθαρμένου κράτους! Απαγόρευσαν στην Νεράντζη να ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα ενώ βρισκόταν καθόλα νόμιμη! Ένας δήμαρχος, όπως ο Γιόργκο Γκόρο, ο οποίος είναι στην υπηρεσία της ληστείας των περιουσιακών στοιχείων των αυτοχθόνων Χιμαριωτών και μια κρατική αστυνομία που τον υπηρετεί τυφλά»- όλα αυτά γίνονται στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.


Έξαλλη η 80χρονη έπιασε ένα τσεκούρι και κούτσα κούτσα έφθασε στο αστυνομικό τμήμα της Χιμάρας ζητώντας τον διοικητή, ζητώντας από αυτό να μάθει γιατί την εμποδίζουν στη δική της περιουσία να επενδύσει.


Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της προς τον αστυνομικό: «Ντροπή δεν έχετε; Τι θα γινόταν εάν αυτά τα κάνατε στη μάνα σου; Πρόκειται για μια σκανδαλώδη κατάσταση. Δεν μας αφήνετε να κάνουμε επιχειρήσεις και μας χτυπάτε. Οι Χιμαριώτισσες θα σταματήσουν του κλέφτες και τους ληστές των περιουσιών μας».


Ο γιος της ο Νίκο Νεράντζη βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και δήλωσε: 


«Είμαι συγκλονισμένος που βλέπω τη μαμά μου σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποφασισμένη να βρει μόνη τη δικαιοσύνη!!! Μια γυναίκα ηλικίας άνω των 80 ετών, που κάνει ζωντανή θυσία για την οικογένειά της δεν θα μπορέσει να ζήσει ειρηνικά τα χρόνια που τις απομένουν να ζήσει!
Ποιος δίνει το θάρρος σε έναν αστυνομικό που ζει από τους φόρους μας, να συμπεριφέρεται σαν κακοποιός; Αυτήν την κατάσταση τη δημιούργησε ο΄Εντι Ράμα, τρομοκρατεί τους γηγενείς κατοίκους  της Χιμάρας για την εγκαταλείψουν και να την αφήσουν στους ληστές της χώρας».




(Στοιχεία από FB, perqasje.com  και μαρτυρία του συνεργάτη μας στην Αλβανία)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr