Αλβανική ραδιοτηλεόραση: Τραγωδία από πυρκαγιές στην Αθήνα



Ιούλιος 24, 2018. 12:56

 Σε διάσταση τραγωδία έχει φθάσει  ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιές που περιβάλλου τα προάστια της Αθήανς κατά τη διάρκεια του απογεύματος της Δευτέρας, γράφει η αλβανική ραδιοτηλεόραση.



Ο αριθμός των θυμάτων έχει περάσει τους πενήντα. Μόνο σε μια τοποθεσία δίπλα σε μια ταβέρνα βρήκαν 26 απανθρακωμένους, μεταξύ των οποίων  υπήρχαν παιδιά, ενώ άλλα 150 άτομα νοσηλεύονται  εκ των οποίων 15 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση για τη ζωή τους.


Νωρίτερα, το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε ότι έχουν διασωθεί πάνω από 700 άτομα από τις παραλίες της περιοχής της Ραφήνας από την απειλή των πυρκαγιών. Μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των ατόμων που έπεσαν στη θάλασσα για να γλυτώσουν, ενώ αναφέρονται ότι τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κίνδυνο των πυρκαγιών.


Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, σε τηλεφωνική σύνδεση με την εθνική τηλεόραση ανέφερε ότι μεταξύ των νεκρών της Αττικής δεν υπάρχουν Αλβανοί και δεν αναφέρονται σε αγνοούμενους.
Η κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται και σήμερα με πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από rtsh.al, 27.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr