Σκόπια: Τελείωσε η συνεδρίαση των πολιτικών ηγετών- οι συνομιλίες θα συνεχισθούν



Ιούλιος 19, 2018. 19:52

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχισθούν οι συνομιλίες των ηγετών των κύριων πολιτικών κομμάτων στην Κοινοβουλευτική Λέσχη, αναζητώντας λύσεις για τη σύνθεση της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής, το προσεχές δημοψήφισμα για τη συμφωνία με την Ελλάδα καθώς και τα ερωτήματα που θα τεθούν σε αυτό.


Η συνάντηση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και σε αυτή παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός και ηγέτης του SDSM Ζόραν Ζάεφ, ο αρχηγός του DUI Αλί Αχμέτι, του VMRO-DPMNE Χριστιάν Μίτσκοσκι και ο Μπιλάλ Κασάμι από το BESA.


Ο πρόεδρος του DUI Αλί Αχμέτι, δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά πρέπει να ξεπερασθούν προς το συμφέρον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.


Ο ηγέτης του Besa Μπιλάλ Κασάμι, τόνισε ότι θα συμβάλλει στις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ως προς τη διοίκηση της  Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής για να υπάρξει ένα επιτυχημένο και καλά οργανωμένο δημοψήφισμα.


Άλλες λεπτομέρειες από τη συνάντηση αναμένονται από τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ και του Χριστιάν Μίτσκοσκι, σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από sitel.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr