Αλβανία: «Απέτυχε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στην Κορυτσά»



Ιούλιος 14, 2018. 09:11

Κορυτσά- Korçë

Στο Στάδιο Σκεντέρμπεη αναμένονταν σήμερα (χθες) στις 9 το βράδυ να ξεκινήσει η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από 3 εβδομάδες», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:



Αλλά, από τις αποκλειστικές φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει εξασφαλίσει η ιστοσελίδα cna.al φαίνεται ότι η συναυλία ακυρώθηκε, καθώς παρόλο που η ώρα ήταν 22:08, το κοινό δεν προσήλθε.


Το Στάδιο Σκεντέρμπεη έχει χωρητικότητα σχεδόν 7500 θέσεων, αλλά στην περίπτωση αυτή, οι πολίτες αναμένονταν να κατακλύσουν τον αγωνιστικό χώρο και όχι στις κερκίδες. Υπήρχε η εκτίμηση, μάλιστα,  ότι θα παραβρεθούν από 10 έως 18 χιλιάδες άτομα για να απολαύσουν τη συναυλία.


Αλλά, όπως δείχνουν και οι εικόνες το στάδιο είναι άδειο και η συναυλία ακυρώθηκε. Χορηγός της συναυλίας ήταν ορισμένες επιχειρήσεις του δήμου Κορυτσάς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποτυχία της συναυλίας ήταν τιμή του εισιτηρίου, που κυμαίνονταν από 20.000 παλιά λέκε έως 50.000 - (20 mijë lekë të vjetra deri në 50 mijë).




(Στοιχεία από cna.al)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr