Ο Μπερίσα για δηλώσεις «αλλαγής» συνόρων Ελλάδας – ΑλβανίαςΙούλιος 11, 2018. 21:15

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται κατά του νυν πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τον οποίο αποκαλεί «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» κατηγορώντας τον για παραχώρηση αλβανικών εδαφών στην Ελλάδα.Γράφει ο Μπερίσα:


Αγαπητοί φίλοι, ο Επίτροπος Χαν μίλησε χθες στο Λονδίνο στο συνέδριο «Πέραν του Βερολίνου» που διοργανώθηκε στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, "Chatham House", όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επίσης, έχουμε μία συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, και έχουμε εκεί μια, ας πούμε, διασυνοριακή αναδιάρθρωση,  που είναι ( η συμφωνία) πολύ σημαντική και αποφασιστική για τους πολίτες. Γι αυτό χρειαζόμαστε μια ηγεσία, που πρέπει να κατανοήσει ότι απαιτούνται αλλαγές στην κοινωνία. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στο δρόμο προς την Ευρώπη».


Έτσι -γράφει ο Μπερίσα- ακόμη μία ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών λένε ότι οι διαπραγματεύσεις του «Γεωργίου Ζωγράφου Β΄» και των προστατών του, συζητούν την αναδιάρθρωση, δηλαδή τις αλλαγές των υπαρχόντων συνόρων που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η δήλωση  του υπουργού Άμυνας της ελληνικής δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, ότι με τη νέα συμφωνία με την Αλβανία θα διευρυνθεί η αγαπημένη μας πατρίδα, Ελλάδα!».


Και καταλήγει: 

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλώ τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να διώξουν επειγόντως από την εξουσία τον «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» και της προδοτικής του κλίκας».


(Στοιχεία από Facebook.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr