Αλβανία: Το Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση δημιουργεί ‘στρατό’ για να ρίξει την κυβέρνηση




https://www.youtube.com/watch?v=cURAoT1jWLA


Αύγουστος 25, 2018. 18:13

«Σε αντίθεση με άλλες φορές, βλέπουμε σήμερα τη νεολαία του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση – LSI, να τραγουδούν πολεμικά άσματα, να παρατάσσονται ο ένας μετά τον άλλον σαν έναν στρατό και ορκίζονται να προστατεύσουν την πατρίδα, χτυπώντας την κυβέρνηση.



Η νεολαία του LSI συγκεντρώνεται κάθε χρόνο στην παραλία της Γιάλα, εκεί  έρχονται και οι βουλευτές του κόμματος, τραγουδούν και χορεύουν με τη νεολαία, φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο. Τα τραγούδια τους έγιναν επιθετικά, θυμίζοντας στρατιωτικά εμβατήρια.


Ορκίζονται πίστη στην πατρίδα, ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και δεν θα αφήσουν να πωληθεί η αλβανική γη.


Στην  έκκληση του υποβολέα, επαναλαμβάνουν όλοι μαζί  «αγόρια και κορίτσια σηκωθείτε» και «μαζί με την αρχηγό (τη Μόνικα Κρουεμάδι) να ρίξουμε την κυβέρνηση».


Και συνεχίζει: «Η θάλασσα πωλείται και η γη μας παραχωρείται, αλλά η Αλβανία είναι δική μας», καταφέρονται κατά του Έντι Ράμα λέγοντας ότι πουλάει την Αλβανία…,  και προτρέπει τους οπαδούς να προστατεύσουν οι ίδιοι τη χώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ‘Σκιπτάρια’.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr