Ρεκόρ Ρώσων τουριστών στην Τουρκία…Αύγουστος 30, 2018. 07:53

Η αγάπη μικρών και μεγάλων Ρώσων για την Τουρκία και τον τουρισμό στη χώρα αυτή συνεχίζεται, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.

Το 2018, έγινε ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Ρώσους, που παραδοσιακά προτιμούν τις ακτές της Μεσογείου αλλά ιδιαίτερα την Τουρκία,  που φέτος έχει λογικές τιμές και ευκαιρίες διαμονής.


Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Ερσόι δήλωσε ότι έξι εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες   επισκέπτονται φέτος την Τουρκία και ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα νέο ρεκόρ Ρώσων τουριστών στη χώρα.


Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (АТОР) ανακοίνωσε την αύξηση της τουριστικής ροής από τη Ρωσία προς την Τουρκία κατά 50% από πέρυσι.


Μάλιστα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το «Φεστιβάλ της Τουρκίας» που έλαβε χώρα στη Μόσχα, κατά το οποίο προβλήθηκε ικανοποιητικά η Τουρκία και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων της πρωτεύουσας.


Οι Ρώσοι εραστές του ελεύθερου χρόνου, μοιράσθηκαν τις απόψεις τους για την Τουρκία, με την προβολή του τουρκικού πολιτισμού, της ιστορίας της, του κλίματος της και της κουζίνας της χώρας αυτής.

Ria Novosti
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr