Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

Αλλαγή συνόρων: Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου ευχαριστεί τους Αλβανούς του Πρέσεβο για την υποστήριξή τουςΑύγουστος 13, 2018. 19:07

Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου ευχαριστεί το λαό της Κοιλάδας του Πρέσεβο για την υποστήριξή τους στην πρωτοβουλία για ένταξη στο Κοσσυφοπέδιο.Η ευχαρίστησή του  εκφράσθηκε με κείμενο του στο Facebook,  όπου ευχαριστεί τους ηγέτες του Πρέσεβο για την επίτευξη του στόχου που είναι η ένωση της Κοιλάδας του Πρέσεβο στο Κοσσυφοπέδιο.


Ο Θάτσι είπε χαρακτηριστικά ότι η ενοποίηση της Κοιλάδας με το Κοσσυφοπέδιο είναι μια πρωτοβουλία σωστή που πρέπει να ενώσει όλους τους πολίτες.


«Για μια άλλη φορά ευχαριστώ τους ηγέτες της Κοιλάδας του Πρέσεβο που υποστηρίζουν την επίτευξη των κοινών μας στόχων για την ενοποίηση του Πρέσεβο, του Μπουγιάνοβατς και της Μέντβεντζα με το Κοσσυφοπέδιο, στο πλαίσιο της διόρθωσης των συνόρων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.


Αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να μας ενώσει χωρίς επηρεασμούς από κόμματα ή ιδεολογικές πεποιθήσεις ή  από αντιπολιτευτικές πρακτικές», έγραψε.


(Στοιχεία από kallxo.com)
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr