Στο κέντρο των Σκοπίων: Ηλεκτρονικός αριθμός θα δείχνει τα κλεμμένα χρήματα που επιστρέφονται


Αύγουστος 30, 2018. 18:57

Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε σήμερα, ότι σύντομα θα τοποθετηθεί ένας ηλεκτρονικός πίνακας στην «Πόρτα της Μακεδονίας», στον οποίο πίνακα θα εμφαίνεται ένας αριθμός που θα δείχνει πόσα από τα κλεμμένα χρήματα (των κυβερνήσεων Γκρούεφσκι) έχουν επιστραφεί στον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον Ζάεφ, αυτή ήταν μια προεκλογική υπόσχεση του, που είχε δώσει όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, ζητώντας την υποστήριξη των πολιτών.


«Αυτή η υπόσχεση θα εκπληρωθεί αυτές τις ημέρες, όταν ολοκληρωθούν τα νομικά πρότυπα. Στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης δεν υπάρχουν χρήματα, για αυτό αυτόν τον πίνακα θα τον πληρώσω από τα χρήματά μου. Μετά από τη διαδικασία αυτή και όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων, ο πίνακας θα παραδοθεί στο υπουργείο Πολιτισμού για να παραμείνει εκεί, δείχνοντας όμως τη θερμοκρασία, το γεωγραφικό πλάτος και μήκος των Σκοπίων και τα παρόμοια. Είναι ένα μέρος των υποσχέσεων μου που θα υλοποιηθεί», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζάεφ.


(brif.mk, 24.mk, mkd.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr