Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συρία: Ο στρατός βρήκε όπλα, πυρομαχικά και συσκευές τηλεπικοινωνιών σε καταφύγια τρομοκρατώνΣεπτέμβριος 12, 2018. 21:20

Μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού βρήκαν όπλα, πυρομαχικά και συσκευές τηλεπικοινωνίας που άφησαν οι τρομοκράτες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στην περιοχή αλ Μαγιαντίν, στην νοτιοανατολική περιφέρεια του  Ντέιρ Εζ Ζορ.Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο Sana,  στρατιωτικές μονάδες του μηχανικού εργάζονται στο Ντέιρ Εζ Ζορ και συνεχίζουν να χτενίζουν τις γύρω περιοχές για τις βόμβες και νάρκες που άφησαν πίσω τους οι τρομοκράτες, προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο για την επιστροφή των ντόπιων στην περιοχή.


Στη διαδικασία αυτή, στην περιοχή της Αλ Μαγιαντίν, μονάδα του μηχανικού εντόπισε κρυψώνα με όπλα, πυρομαχικά και συσκευές επικοινωνίας που άφησαν οι τρομοκράτες. 

Μεταξύ των ευρημάτων  ήταν εκρηκτικές συσκευές, πυροβόλα όπλα ‘DShK’, αυτόματα όπλα, ασύρματες και δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές.


Sana


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr