Ο ΥΠΕΞ Γερμανίας αύριο πηγαίνει στα Σκόπια



Σεπτέμβριος 13, 2018. 20:31

Αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ θα συναντηθεί στην Οχρίδα με τον υπουργό για την Ευρώπη του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, Μίκαελ Ρότ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην πΓΔΜ.



 Οι δύο υπουργοί θα λάβουν μέρος  στη συζήτηση με θέμα « Η ‘Μακεδονία’ στο δρόμο προς την ΕΕ», εστιάζοντας στα οφέλη της ένταξης στην ΕΕ για την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος, την προώθηση των πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης και την ενθάρρυνση των πολιτών στον οικολογικό ακτιβισμό.


Η συζήτηση διοργανώνεται από το υπουργείο Εξωτερικών και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε συνεργασία με το δήμο της Οχρίδας και το υπουργείο Περιβάλλοντος και χωροταξίας των Σκοπίων.


Ο δήμαρχος Γιβάν Στοϊανόφσκι και ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Γιάνι Μακραντούλι, θα έχουν σύντομες ομιλίες στην εκδήλωση.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Οχρίδα, ο υπουργός Ροτ, θα εξετάσει τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και θα επισκεφθεί επίσης το Εθνικό Πάρκο Γκαλίτσικα, γράφει το Makfax.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr