Αλβανία: Ο Ράμα εξοργίστηκε από δηλώσεις βουλευτή και τον διέγραψε




Σεπτέμβριος 7, 2018. 20:12

Τίρανα.

 Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, τον Γκιετάν Γκιετάνι, ο  οποίος εκλέγεται στο Κουρμπίν,  .  Η απόφασή του  ήρθε μετά από δηλώσεις του βουλευτή,  που κατέκρινε με δριμύτητα την κρατική αστυνομία για δύο δολοφονίες στην μικρή πόλη Μαμμούρας. Ο Γκιετάνι στις δηλώσεις χαρακτήρισε την κρατική αστυνομία ‘ανίκανη’.


«Τα πρόσφατα γεγονότα στο Κουρμπίν με ανησύχησαν πραγματικά. Στο Κουρμπίν δεν είμαστε ασφαλείς. Αστυνομικοί σκότωσαν δύο νέους, που δείχνει ότι η αστυνομία είναι ένας πολύ ανίκανος κρίκος στην κρατική αλυσίδα.


Στο Κουρμπίν υπάρχουν ανίκανοι χαμηλόβαθμοι και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας.
 Ως βουλευτής στην περιοχή αυτή, έχω πολλές καταγγελίες τις οποίες θα δημοσιοποιήσω στο Κοινοβούλιο.

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα ενημερώσω τον υπουργό Εσωτερικών και δεν λάβει μέτρα,  θα προβώ σε διαμαρτυρία ζητώντας την υποστήριξη όλων των πολιτών στο Κουρμπίν ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις», δήλωσε ο Γκιετάν Γκιετάνι χθες.


Ο Ράμα εξοργίστηκε από τις δηλώσεις του βουλευτή και πριν παρέλθουν 24 ώρες, όπως σημειώνεται, τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, γράφουν τα περισσότερα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.



--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr