Σκόπια: 'Ναι' του Ζάεφ σε τηλεμαχία με τον Μίτσκοσκι με …προϋποθέσεις



Σεπτέμβριος 12, 2018. 17:59

Σκόπια.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE, Χριστιάν Μίτσκοσκι,  έγραψε χθες στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα, ότι προκαλεί τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ σε μια τηλεοπτική συζήτηση για το θέμα του δημοψηφίσματος συνολικά.



Σήμερα, ο Ζάεφ, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι που επισκέπτεται τα Σκόπια, δήλωσε ότι είναι έτοιμος για τηλεοπτική μονομαχία με τον Μίτσκοσκι  εάν δημοσίως δηλώσει ότι το κόμμα του είναι  εναντίον του μποϊκοτάζ στο δημοψήφισμα.


«Θεωρώ  τον εαυτό μου ως υποστηρικτή των συζητήσεων. Για το μέλλον της ‘Μακεδονίας’ αξίζει πάντα να συζητάμε. Είμαι έτοιμος να συζητήσω με τον Μίτσκοσκι όταν θα δηλώσει δημοσίως ότι είναι εναντίον του μποϊκοτάζ στο δημοψήφισμα. Όταν το πει αυτό, ας επιλέξει αυτός ένα τηλεοπτικό μέσο και πηγαίνω για τη συζήτηση. Περιμένω από αυτόν, να καταστήσει σαφές  ότι τίθεται κατά του μποϊκοτάζ. Μόλις το πει, θα δεχθώ αμέσως», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε απάντηση δημοσιογράφου για την αναφορά του Μίτσκοσκι.



Σημειώνεται ότι χθες, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος VMRO-DPMNE,  για το θέμα του δημοψηφίσματος, ο Μίτσκοσκι, προέβη σε μια ακαθόριστη στάση λέγοντας ότι «καλεί τους πολίτες και τα μέλη να αποφασίσουν μόνοι τους αν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα».


News24.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr