Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Έλληνες αναρχικοί προσπάθησαν να μπουν βίαια στο Σερβικό Στρατιωτικό ΝεκροταφείοΣεπτέμβριος  29, 2018. 19:04


Ελληνική αναρχική ομάδα προσπάθησε να εισέλθει για της βίας στα συμμαχικά Κοιμητήρια του Ζειτνλίκ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Στα συμμαχικά νεκροταφεία  υπήρχε αναμνηστική εκδήλωση με την ευκαιρία της επετείου της εκατονταετηρίδας του Μετώπου της Θεσσαλονίκης.


 Οι Έλληνες αναρχικοί όταν εμποδίστηκαν να εισέλθουν στα νεκροταφεία, έγραψαν με κόκκινο σπρέι αριστερά και δεξιά της εισόδου σύνθημα: «Δεν αγωνιζόμαστε για το κράτος και για το Θεό» και «Δεν πρέπει να αγωνιζόμαστε για κανέναν».


Οι αναρχικοί απαγορεύτηκε να εισέλθουν στο νεκροταφείο, αλλά όχι και να  διανέμουν φυλλάδια  ή να γράψουν στις θύρες , είπε ο  επιστάτης του νεκροταφείου, Πρέντραγκ Νεντελικοβιτς,  ο διάδοχος του 91χρονου Τζόρτζε Μιχαϊλοβιτς, που σήμερα βρισκόταν στην είσοδο του Ζειτνλίκ καλωσορίζοντας τους πολυάριθμους επισκέπτες αυτής της σημαντικής εκδήλωσης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων MakFax.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr/