Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σκόπια: Στη Θεσσαλονίκη έριξαν βόμβες σοκ και δακρυγόνα σε διαδηλωτές για τη Μακεδονία (vid)Σεπτέμβριος 8, 2018. 22:32


Βόμβες σoκ και δακρυγόνα έπεσαν σε διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη εναντίον  50 μασκοφόρων διαδηλωτών που συγκρούσθηκαν με την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να ρίχνουν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάσθηκαν να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να διαλύσουν τους διαδηλωτές και να τους αποτρέψουν να εισέλθουν στη Διεθνή Έκθεση στην οποία είχε προσέλθει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


Αυτό, εξόργισε ακόμη περισσότερο τους  διαδηλωτές που συνέχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια φωνάζοντας υβριστικά κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.


Η διαδήλωση, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα, διοργανώθηκε από τις ‘παμμακεδονικές ενώσεις’ και την ‘επιτροπή για την υπεράσπιση της Μακεδονίας’ που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών.


ТЕЛЕВИЗИЈА ТЕЛМА

--


               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου