Κέρκυρα και Αυλώνας αναπτύσσουν τουριστικές δραστηριότητες



Οκτώβριος 14, 2018. 20:08

 Ο αλβανικός δήμος του Αυλώνα (Βλόρα) και ο δήμος Κερκυραίων θα αναπτύξουν δραστηριότητες με στόχο την αύξηση του αριθμού των τουριστών και την ανάπτυξη του τουριστικού δυναμικού των δύο παράκτιων πόλεων.


Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αλβανίας, ο δήμαρχος Αυλώνα Ντρίταν Λέλι επισκέφθηκε την Κέρκυρα και έγινε δεκτός από τον ομόλογό του, Κωνσταντίνο Νικολούζο.
 Η συνάντηση εστιάστηκε στον τουρισμό και τις μεγάλες οικονομικές δυνατότητες που προσφέρει ο Αυλώνας σε αυτόν τον τομέα.


Ο δήμαρχος του Αυλώνα δήλωσε ότι βρήκε κατανόηση για να συνεχισθεί περαιτέρω η συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων, με αμοιβαίες δραστηριότητες όπου θα δοθεί έμφαση στην προώθηση των καλύτερων τιμών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η προσέλκυση τουριστών  και η αύξηση των τουριστικών δυνατοτήτων.


Ο Ντρίταν Λέλι κάλεσε τον δήμαρχο της Κέρκυρας να επισκεφθεί τον Αυλώνα, ενώ ο ομόλογός του, κάλεσε τους εκπροσώπους του τουριστικού  γραφείου του Αυλώνα στη «Σύνοδο Κορυφής για τον Τουρισμό» που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα κατά τους προσεχείς μήνες, σημειώνει το δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr