Σκόπια: Μήνυμα του Νίκολα Γκρούεφσκι στα μέλη του κόμματός του



Οκτώβριος 8, 2018. 08:20


Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν επίτιμος αρχηγός του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά την απόφαση του Εφετείου για την τελεσίδικη απόφαση για τη φυλάκισή του, ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook μια ανακοίνωση προς τα μέλη του κόμματός του.



Μεταξύ άλλων, όπως σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων MakFax, έγραψε: 



«Αν και πιστεύω ότι χωρίς αυτήν την ανακοίνωση- προειδοποίησή μου, το VMRO-DPMNE δεν θα κάνει κάτι άλλο, θέλω εντούτοις να στείλω μια διακήρυξη στο κόμμα μου για την πολιτική μου δίωξη και την πρόσφατη απόφαση (σημ. αναφέρεται στην αγορά θωρακισμένης Μερσεντές 600 χιλιάδων ευρώ με δημόσιο χρήμα και την καταδίκη του).


Αν σας προτείνουν να κάνετε οποιαδήποτε παραχώρηση που θα ήταν επιζήμια στα εθνικά συμφέροντα,  προκειμένου να σταματήσει οποιαδήποτε δίωξη εναντίον μου ή να χαλαρώσουν οι πολιτικές διώξεις εναντίον μου, ως επί πολλά χρόνια ηγέτης της «Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης- Δημοκρατικό Κόμμα για την Μακεδονική Εθνική Ενότητα» (VMRO-DPMNE),  και ως επίτιμος πρόεδρος και βουλευτής του, παρακαλώ, χωρίς σκέψη, χωρίς δισταγμό, να αποφασίσετε την απόρριψη μιας τέτοιας απρεπούς πρότασης», έγραψε ο Γκρούεφσκι προς τους συναδέλφους και μέλη του κόμματός του.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr