Αλβανία :Ο Κατσιφάς είχε προαναγγείλει τη θυσία του για τη Βόρειο Ήπειρο



Οκτώβριος 28, 2018. 19:24

Μετά από εκκλήσεις για την παράδοσή του, ο 35χρονος  Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσιφάς έριξε χαλάζι σφαίρες προς την αστυνομία, γεγονός που οδήγησε την αλβανικές ένοπλες δυνάμεις να απαντήσουν.


Αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυρών μεταξύ των αστυνομικών και του 35χρονου ήταν να χάσει τη ζωή του από τις σφαίρες των αλβανικών δυνάμεων ασφαλείας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Ο Κατσιφάς βρισκόταν κοντά στη δεξαμενή νερού στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. 


Υπενθυμίζεται – γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- ότι ο 35χρονος Έλληνας άνοιξε πυρ κατά της αλβανικής αστυνομίας και είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις του, πριν από πέντε ημέρες, στις 23 Οκτωβρίου, μέσω της σελίδας του στο Facebook.


O 35χρονος έχοντας αναρτήσει την ελληνική σημαία είχε προειδοποιήσει με τη φράση «Ελλάδα η Θάνατος»


Έγραψε στο Facebook:


«Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη… Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία της Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη (μείνει) θεατής. Καλούνται όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου (την) 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».


FAXWeb

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr