Αλβανία: Ο επικεφαλής των Αλβανοτσάμηδων στη λίστα των χρηματοδοτούμενων από το ελληνικό ΥΠΕΞ…


Ο επικεφαλής του PDIU στην εκπομπή του Μουσταφά Νάνο είχε μια αλβανική σημαία επί του γραφείου, ενώ ο  Νάνο είχε την ελληνική σημαία κατά τη συζήτηση στην εκπομπή

Οκτώβριος 27, 2018.14:54

Τίρανα.

Κληθείς στην εκπομπή «Προβοκάτσια» του Μουσταφά Νάνο, ο επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, Σφετίμ Ιντρίζι, λόγω της συμπερίληψης, του ονόματός του, στον κατάλογο των Αλβανών που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα ελληνικά μυστικά κονδύλια, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα αυτό, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.


Ο Σφετίμ Ιντρίζι θα δηλώσει ότι  αυτό είναι ένα πολιτικό παιχνίδι της Αθήνας, που προωθήθηκε από τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.


«Η Εισαγγελία της Αθήνας έχει ξεκινήσει έρευνα για τα κρατικά μυστικά κεφάλαια προς την Αλβανία και έχουμε μια δήλωση τόσο του Τσίπρα όσο και του Κοτζιά, οι οποίες είναι οι μοναδικές  σοβαρές ειδήσεις, που πρέπει να λάβουμε υπόψη», είπε ο Ιντρίζι.


Ο ίδιος θα δηλώσει στην εκπομπή του Μουσταφά Νάνο ότι τα δημοσιεύματα από αρκετές εφημερίδες, αλλά όχι από όλα τα μέσα ενημέρωσης,  ήθελαν να παρουσιάσουν το όνομα του,   ότι χρηματοδοτείται από την Αθήνα.


Απευθυνόμενος προς τον Μουσταφά Νάνο, οικοδεσπότη της εκπομπής, δήλωσε ότι αυτός «είναι παράπλευρη απώλεια αυτής της επίθεσης».


Ο επικεφαλής των Αλβανοτσάμηδων του κόμματος PDIU, δήλωσε στον Τύπο, πριν από δύο ημέρες,  ότι λόγω της σοβαρότητας του ύψους των χρηματισμών που αναφέρονται , προέτρεψε την Εισαγγελία  των Τιράνων να ξεκινήσει έρευνα για τα μυστικά κονδύλια που αναφέρονται ότι έλαβαν Αλβανοί από την Ελλάδα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr