Ο Αλβανός αναλυτής διαψεύδει ότι πληρώθηκε από το ελληνικό ΥΠΕΞ
«Ντροπή σας, χίλιες φορές ντροπή που με κατονομάσατε πληρωμένο από τους Έλληνες»


Οκτώβριος 27, 2018.09:48


Ο Αλβανός πολιτικός αναλυτής Μουσταφά Νάνο που παρουσιάσθηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου και της πΓΔΜ,  ότι έχει χρηματοδοτηθεί από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σε εκπομπή του σε αλβανική τηλεόραση διέψευσε τα δημοσιεύματα και κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι παραπλανήθηκαν.

«Έχει κυκλοφορήσει ένας κατάλογος γνωστών Αλβανών, που έλαβε χρήματα από το ελληνικό κράτος. Σε αυτήν τη λίστα υπάρχει το όνομά μου. Οι ηλεκτρονικές εφημερίδες και οι συνάδελφοί μου με προσβάλλουν με τα παιχνίδια που κάνουν. Μάλιστα η ‘Dita έχει έναν τίτλο που με έχει μεταξύ του Σφετίμ Ιντρίζι και Έρβιν Σαλιάνι που έλαβαν …εκατομμύρια από την Ελλάδα.»


«Η Gazeta Express στο Κοσσυφοπέδιο έβαλε επίσης το όνομα μου στον τίτλο για να αναφερθεί στη λίστα αυτών που επιχορηγήθηκαν. Επέλεξε τον τίτλο: ‘Εκτός από τον Μουσταφά Νάνο, και άλλοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές πληρώθηκαν από την Ελλάδα’. Δηλαδή, εκτός από τον Μουσταφά… Τι ..γαλλικό!»


«Όμως οι πιο ωραίες ήταν οι ηλεκτρονικές πύλες του Κοσσυφοπεδίου και της πΓΔΜ που δημοσίευσαν με πηχυαίους τίτλους   ότι «ο Μουσταφά Νάνο- γνωστός για τις αντι-αλβανικές δηλώσεις του που εφηύρε ότι οι Αλβανοί του Κοσόβου έχουν σερβικό αίμα, βρίσκεται στον κατάλογο των ανθρώπων των μέσων ενημέρωσης που πληρώθηκαν από την Ελλάδα.

 Δηλαδή, ο Μουσταφά Νάνο πληρώθηκε από την Ελλάδα για να γράψει ότι οι Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο έχουν σερβική προέλευση;».


« Καταλαβαίνετε τι λένε; Οι Έλληνες δεν με πληρώνουν για να τους υπηρετήσω, αλλά για να πω ότι οι Αλβανοί έχουν Σερβικό αίμα… και μου έδωσαν 30 χιλιάδες ευρώ για να πω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες. Αν δεν είναι αυτή μια φενάκη, τι είναι; Η ντροπή είναι δική σας, χίλιες φορές ντροπή σας!»


Gazeta Tema, Panorama


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr