Βούλγαρος ευρωβουλευτής καλεί τους Σκοπιανούς να δηλωθούν Βούλγαροι εξαιτίας της …αποτυχίας του δημοψηφίσματος



Οκτώβριος 3, 2018. 08:37

«Το  ‘σχέδιο Β’ για δεκάδες χιλιάδες πολίτες της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’ είναι πλέον η υπηκοότητα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, με βάση την απόδειξη της βουλγαρικής καταγωγής και του αυτοπροσδιορισμού τους ως  Βούλγαροι, απόγονοι Βουλγάρων!



»Και, βεβαίως πίστη στη Βουλγαρία, γιατί αν δεν αναγνωρίσουν τη βουλγαρική ιστορία, βουλγαρική ιθαγένεια δεν δίνεται! Η ιδιότητα του μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έχει αναβληθεί για τώρα…!


»Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμένουμε αδιάφοροι εάν συνεχισθεί η χειραγώγηση της ιστορίας  και η παραπληροφόρηση  με τους Βούλγαρους επαναστάτες μας..», γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων επικαλούμενο αναφορά του ευρωβουλευτή του βουλγαρικού κόμματος  GERB, Αντρέϊ Κοβάτσεφ (φωτό δίπλα).


Ο ίδιος θα επιμείνει ότι υπάρχει εναλλακτική λύση για τους ‘Μακεδόνες’ σε αντίθεση με όσους λένε  ότι δεν υπάρχει και αυτή είναι η δήλωσή τους ως ‘Βούλγαροι’ που θα τους δώσει την είσοδο στην ΕΕ, εφόσον  δεν συνεχισθεί  η χειραγώγηση της ιστορίας και η δέσμευση για τους Βούλγαρους επαναστάτες, τους αναγεννησιακούς και τα ιστορικά γεγονότα!


«Το VMRO-DPMNE δεν  συμπαθεί τη συμφωνία με την Ελλάδα και τη συμφωνία με τη Βουλγαρία, αλλά τι προσφέρει; Δεν θέλει συμφωνίες με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και συνεχίζει τις φανταστικές ιστορίες του από την αρχαιότητα έως σήμερα. Προφανώς τα συναισθήματα έχουν φθάσει στο αποκορύφωμά τους. Το χέρι (η προσφορά) της Βουλγαρίας περιμένει. Είναι το καλύτερο από όλα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της περιοχής», γράφει ο Κοβάτσεφ, μετά το αποτυχημένο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ.



‘Трибуна’


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr