Σκόπια: Φράξια του VMRO-DPMNE απευθύνει έκκληση για εκδημοκρατισμό και ενότητα του κόμματος




Οκτώβριος 4, 2018. 18:26

Σκόπια.

Η Δημοκρατική Φράξια του VMRO-DPMNE με δελτίο Τύπου καλεί για ενότητα το κόμμα. Ισχυρίζεται ότι τώρα είναι η ώρα να οικοδομηθεί η διεθνής αξιοπιστία του κράτους και του κόμματος.



«Λόγω των πολιτικών απόψεων σε καθημερινή βάση και λόγω της έλλειψης ενιαίας θέσης στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, η σημερινή ηγεσία του VMRO-DPMNE έχει διαλύσει  την ενότητα του κόμματος.


Με την ψήφο τους στο δημοψήφισμα οι πολίτες, τα μέλη και οι υποστηρικτές του VMRO-DPMNE διατύπωσαν την ασυνέπεια της ηγεσίας του κόμματος», αναφέρει η ανακοίνωση.


Σύμφωνα με αυτούς, μετά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές, έπρεπε να αναληφθεί η ευθύνη  από το  VMRO-DPMNE και να προχωρήσει σε εκδημοκρατισμό και μετασχηματισμό του κόμματος.


«Η Δημοκρατική Φράξια, ζητά μια ανοιχτή συζήτηση για τους νέους στρατηγικούς στόχους. Οι ψευδείς αλλαγές και η περιζήτητη ενότητα δεν πρέπει να ζητείται μόνο και μόνο επειδή αναζητείται η νίκη στις εκλογές», σημειώνει η φράξια του VMRO-DPMNE.


Καλούν, επίσης, τους βουλευτές του κόμματος να  μην πέσουν θύματα απειλών και προσπαθειών με  διαφθορά.


‘Lajm’


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr