Κρίση στο VMRO-DPMNE: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής της Ένωσης Γυναικών



Οκτώβριος 30, 2018. 22:45

Σκόπια.

«Μετά την Ρανγκέλοβα και την Ζατουρόφσκα, σήμερα υπέβαλε την παραίτησή της η βουλευτής του VMRO-DPMNE Λιλιάνα Κουζμάνοφσκα.



Σύμφωνα με πληροφορίες από το τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων NovaTV, η Κουζμάνοφσκα παραιτήθηκε από τη θέση της αντιπροέδρου της Ένωσης Γυναικών του VMRO-DPMNE.


Εκπρόσωπος του κόμματος, δήλωσε ότι η παραίτηση της προέδρου της Ένωσης Γυναικών, Ρανγκέλοβα θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, προκειμένου να ανοίξει η διαδικασία για την εκλογή νέας ηγεσίας στην Ένωση Γυναικών.


Οι νέες αυτές διαρροές από το κόμμα, μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο για τις συνταγματικές τροποποιήσεις και ιδιαίτερα μετά την εχθρική στάση της ηγεσίας του VMRO-DPMNE προς τις δυτικές δομές, έρχονται να προστεθούν στις αποχωρήσεις βουλευτών και στις διαγραφές  από το κόμμα.


Από την Ένωση Γυναικών του VMRO-DPMNE παραιτήθηκαν η πρόεδρος, αντιπρόεδρος και η γενική γραμματέας, λόγω διαφωνίας, όπως σημειώνεται, με την πολιτική που ακολουθεί η νέα ηγεσία του κόμματος. Στους κόλπους του VMRO-DPMNE άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη για τη διάσπασή του.


 ‘Локално’


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr