Σκόπια: ‘Οργανώνονται’ οι οκτώ του VMRO-DPMNE που ψήφισαν υπέρ



Οκτώβριος 26, 2018. 22:56

Σκόπια.
 
Οι οκτώ βουλευτές της αντιπολίτευσης που ψήφισαν υπέρ των συνταγματικών  τροποποιήσεων, σήμερα το απόγευμα  γνωστοποίησαν στον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι, ότι από τούδε και στο εξής θα συμπεριφέρονται ως ανεξάρτητοι βουλευτές και ότι  πρόκειται να δημιουργήσουν μια νέα κοινοβουλευτική ομάδα.


Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου δήλωσε στον δημοσιογραφικό οργανισμό ‘MIA’ ότι έλαβε ξεχωριστές αναφορές από τους αυτούς τους βουλευτές και ότι στο μέλλον θα ενεργούν ως ανεξάρτητοι βουλευτές.


Λίγο αργότερα, στάλθηκε στην προεδρία της Συνέλευσης επίσημο έγγραφο στο οποίο αναφέρεται σε νέα κοινοβουλευτική ομάδα από τους ‘οκτώ’.


Ο πιθανότερος συντονιστής αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας, σύμφωνα με το ‘MIA’, θα είναι η Ελιζαμπέτα Κανέτσκα-Μιλέφσκα.


Αυτή η νέα κοινοβουλευτική ομάδα στο Κοινοβούλιο θα ενεργήσει  ως μέσο για τις προτάσεις των συνταγματικών αλλαγών, αλλά πάντα σύμφωνα με τα τέσσερα αιτήματα που υπέβαλαν στο Κοινοβούλιο πριν από την ψηφοφορία για τις συνταγματικές αλλαγές την περασμένη Παρασκευή.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr