Σκόπια: Η αντιπολίτευση δεσμεύθηκε να μην παρεμποδίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών




 Τα μέλη της ρεφορμιστικής πτέρυγας του VMRO-DPMNE με τον Επίτροπο Γιόχανες Χαν

Νοέμβριος 8, 2018. 21:33


Στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος  συμμετείχαν ξεχωριστά οι δύο τάσεις  του VMRO-DPMNE, τα μέλη της ρεφορμιστικής πτέρυγας  και ο πρόεδρος του κόμματος , Χρίστιγιαν Μίτσκοσκι.


 Ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιόχανες Χαν, συναντήθηκε χωριστά και με τις δύο τάσεις της αντιπολίτευσης των Σκοπίων. 

Οι ρεφορμιστές του VMRO-DPMNE εξέφρασαν τη θέλησή τους να συμμετάσχουν σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, και έλαβαν την ικανοποίηση του  Επιτρόπου.


 Μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Χριστιγιάν Μίτσκοσκι, ο Γιόχανες έγραψε στο Twitter,  ότι με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης είχε ‘μια χρήσιμη συζήτηση’.


«Κατέστησα σαφές, ότι  η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών πρέπει να γίνει τώρα και γρήγορα και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα εμπόδιο. Χαιρετίζω τη δέσμευσή του να μην εμποδίσει τη διαδικασία στο Κοινοβούλιο», έγραψε ο Χαν για τη συνάντηση με τον Μίτσκοσκι στο περιθώριο του Συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ελσίνκι.


Нова ТВ


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr