Χιμάρα: «Οι Αλβανοί κόβουν το ρεύμα στους πολίτες όχι στους ολιγάρχες»


https://www.facebook.com/666997616655477/videos/734576433586209/



Νοέμβριος 26, 2018. 18:22

Χιμάρα.

Οι πολίτες της Χιμάρας διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση του Έντι Ράμα για σκόπιμη διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε πολίτες με ελληνική ιθαγένεια, σημειώνει ο Σταυρί Μάρκο.

Ο ίδιος τονίζει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο κατά της ελληνικής μειονότητας και σημειώνει ότι ενώ το θέμα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό η Ελλάδα είναι απούσα.


«Προσέξτε, κόβουν την γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας Χιμάρα- Δρυμάδες, όχι στους ολιγάρχες αλλά μόνο για τους πολίτες με ελληνική ταυτότητα. Αυτό γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτή η γραμμή έχει πληρωθεί  από τους φόρους μας και από την ΕΕ και δεν έχουμε φως. Η κατάσταση είναι φριχτή, την κατάσταση την δημιουργεί σκόπιμα το διεφθαρμένο σύστημα».


«Εγώ είμαι εδώ στο βίντεο, ο Σταυρί στα αλβανικά, που τους τραβάω  βίντεο τους εργάτες του KESH, που μας κόβουνε το ρεύμα. Τους ζητάω λογαριασμό ‘γιατί μας κόβετε το ρεύμα εδώ και τέσσερα χρόνια; Το κόβετε για εμάς τους Χιμαριώτες Έλληνες , ενώ για τους ολιγάρχεςς και την αλβανική μαφία δεν το κόβετε…»


Οι διακοπές ρεύματος στην Αλβανία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, όμως στις ελληνικές περιοχές το φαινόμενο αυτό είναι συχνότερο και για μεγάλο χρονικό διάστημα.


--