Σκόπια: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον Νίκολα Γκρούεφσκι- φύλλο και φτερό το σπίτι του



Νοέμβριος 13, 2018. 07:31

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία των Σκοπίων για τον εντοπισμό του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από την Παρασκευή.
Η ομάδα Άλφα της αστυνομίας μπήκε, χθες,  στο διαμέρισμα του Γκρούεφσκι, παραβιάζοντας την εξώθυρα, αλλά μέσα δεν βρήκε κανέναν.



Ο πρώην πρωθυπουργός ‘τόσκασε’ και δεν είναι γνωστό που κρύβεται, προκειμένου να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δύο ετών που του έχει επιβληθεί από το Ειδικό Δικαστήριο που ερευνά τη διαφθορά κατά την διακυβέρνηση της χώρας από τον Γκρούεφσκι.

https://www.echedoros-a.gr/2018/11/blog-post_73.html 
Από νωρίς το απόγευμα, χθες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν τα γραφεία της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE και ερευνούσαν σχολαστικά όλα τα οχήματα που έβγαιναν από το υπόγειο γκαράζ του κομματικού μεγάρου.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι αργά το βράδυ, δεν είχε εκδοθεί άδεια από την Εισαγγελία να μπούνε στο γραφεία του VMRO-DPMNE για έρευνα.


Μπλόκα έχουν στηθεί τόσο στα Σκόπια όσο και στις εθνικές οδούς και  γίνονται  έλεγχοι στις μεθοριακές εξόδους της χώρας.


Mak Fax
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr