Σκόπια: Ο πρόεδρος Ιβάνοφ επισκέφθηκε φυλάκια στα σύνορα με την Ελλάδα



Νοέμβριος 23, 2018. 22:27

Σκόπια.

Ο πρόεδρος, Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ιδιότητά του ως ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, επισκέφθηκε σήμερα φυλάκια στα νότια σύνορα της χώρας και πληροφορήθηκε ότι κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, ο στρατός εμπόδισε την προσπάθεια 3.300 λαθρομεταναστών που προέρχονταν από τη Μέση Ανατολή, να διασχίσουν τα σύνορα από την Ελλάδα, γράφουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων.


Ο Ιβάνοφ επισκέφθηκε το προσωρινό κέντρο  διέλευσης στη Γευγελή, όπου ενημερώθηκε για το έργο των ανθρωπιστικών οργανώσεων και συναντήθηκε με μετανάστες που διαμένουν στο κέντρο διαμετακόμισης και συζήτησε μαζί τους για τις συνθήκες διαμονής τους.


Ο πρόεδρος Ιβάνοφ, συναντήθηκε και με τα μέλη της αστυνομίας  ξένων χωρών που συνδράμουν στο έργο  των εντόπιων δυνάμεων ασφαλείας για την παρεμπόδιση της εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα.


Εκτός από τη Γευγελή, επισκέφθηκε και το φυλάκιο στη Βογδάντσα, όπως  και αυτό που βρίσκεται στη λίμνη Δοϊράνη.

 Ενημερώθηκε  για την τρέχουσα κατάσταση, τις προκλήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης στις απόπειρες παράνομων διελεύσεων των συνόρων από την Ελλάδα. 


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr