Ο Γκρούεφσκι ζήτησε άσυλο στην Ουγγαρία…



Νοέμβριος 13, 2018. 17:39

Σκόπια.

Η πληροφορία στο προφίλ του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, ότι βρίσκεται στη Βουδαπέστη, όπου ζήτησε πολιτικό άσυλο, ελέγχεται από το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την εξακρίβωση της γνησιότητας αυτής της ανάρτησης.


Σύμφωνα με ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, στο προφίλ του στο Facebook,ο Νίκολα Γκρούεφσκι κατέφυγε στη Βουδαπέστη, όπου ζήτησε πολιτικό άσυλο από τις ουγγρικές αρχές.


Στο σημείωμά του αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δεχθεί απειλές θανάτου.


«Τις τελευταίες ημέρες έλαβα αμέτρητες απειλές για τη ζωή μου . Είμαι στη Βουδαπέστη και ζήτησα πολιτικό άσυλο από τις ουγγρικές αρχές. Θα είμαι πάντα πιστός στην υπόθεση της ‘Μακεδονίας’. Ποτέ δεν θα την εγκαταλείψω», έγραψε ο Γκρούεφσκι.


MakFax


--
Σημείωση Βαλκανικού Περισκόπιου: Πριν από μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση ότι μετέφερε κεφάλαια στην Ουγγαρία προκειμένου να αγοράσει σπίτι στη Βουδαπέστη. Το σπίτι φαινόταν στο όνομα της μητέρας του.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr