Ισραήλ: Μαθήματα χρήσης των F-35 δόθηκαν από Αμερικανούς



Νοέμβριος 16, 2018. 20:12

Αυτή την εβδομάδα, έθνη από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ για να παρακολουθήσουν μια διάσκεψη για τη μελέτη του πολεμικού αεροσκάφους F-35, που διοργάνωσε η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.


Στη διάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Ισραήλ και από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Κάτω Χώρες και άλλες.


Στόχος του συνεδρίου ήταν η δημιουργία μιας κοινότητας χρηστών και η αναζήτηση μιας κοινής γλώσσας μεταξύ των χωρών που χρησιμοποιούν το F-35.

 Το συνέδριο ανέπτυξε επίσης ένα πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή κοινών διαδικασιών εργασίας.


Εκπρόσωποι της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας συμμετείχαν στο συνέδριο σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη της αεροπορικής τους δύναμης αφού αεροσκάφη F-35 χρησιμοποιούνται από τον ισραηλινό στρατό.
 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγινε επίσκεψη στο αρχηγείο της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, και επίσκεψη στη βάση της πολεμικής αεροπορίας στο Νεβατίμ και την 140η Μοίρα.


Israland
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr