«Οι Αμερικανοί επικήρυξαν με εκατομμύρια δολάρια τρεις επικεφαλής του PKK»



Νοέμβριος 6, 2018. 22:40

Η τουρκική εφημερίδα ‘Γενί Σαφάκ’ σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει επικηρύξει τρεις επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν- PKK με  το συνολικό ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.



Το κείμενο αναφέρει ότι ‘ο τρομοκράτης Μουράτ Καραγιλάν έχει επικηρυχθεί με 5 εκατομμύρια δολάρια, με 4 εκατομμύρια δολάρια ο Τζεμίλ Μπαγίκ και με 3 εκατομμύρια δολάρια ο Ντουράν Καλκάν’.


Η πληροφορία δόθηκε από τον ίδιο τον αναπληρωτή υφυπουργό των ΗΠΑ για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ.


Η εφημερίδα επικαλείται  ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα, προσθέτοντας ότι ο Πάλμερ κατά την επίσκεψη του στην Άγκυρα συναντήθηκε με ανώτερους αξιωματούχους και βουλευτές καθώς και εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό κόσμο και οι δύο χώρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις τους.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr