Σκόπια- Στρατός: Ορκίστηκαν 130 νέοι επαγγελματίες στρατιώτες



Δεκέμβριος 27, 2018. 20:34

Εκατόν τριάντα νέοι στρατιώτες αποτελούν μέρος του επαγγελματικού Στρατού της πΓΔΜ. Στην τελετή στους στρατώνες «Ίλιντεν» για τους νέους επαγγελματίες στρατιώτες μίλησε η υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα.

Στην τελετή συμμετείχαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Βάσκο Γκιουρτσινόφσκι και ο αναπληρωτής υπουργός Μπεκίμ Μάκσούτι.


«Καλώς ήρθατε στον Στρατό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Είστε η απόδειξη ότι μπορούμε εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Είχα αναγγείλει  ότι το 2018 ο Στρατός θα ανανεωθεί και να ενισχυθεί με 375 νέους επαγγελματίες στρατιώτες. Εσείς είστε η ενέργεια, η νέα δυναμική και η νέα ικανότητα του Στρατού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Είστε ένας επιπλέον λόγος για την ασφάλεια, την ειρήνη και τη διαβίωση των πολιτών της πατρίδας μας», είπε μεταξύ άλλων η Σεκερίνσκα, σύμφωνα με την «tv21.tv».


Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει  ότι το υπουργείο  που διευθύνει  έχει παραγγείλει νέες στολές (χειμερινές)  για το σύνολο των δυνάμεων του στρατού των Σκοπίων.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr