Πρόεδρος Σκοπίων: Έχω πληροφορίες ότι παρακολουθούν εμένα και την οικογένειά μου…



Δεκέμβριος 30, 2018. 19:16

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, ανέφερε ότι έχει λάβει πληροφορίες ότι παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες αυτόν και την οικογένειά του.


«Συνεχίζω να λαμβάνω προφορικές πληροφορίες  για την παρακολούθηση και καταγραφή τόσο των κινήσεων της προεδρίας, όσο της οικογένειάς μου αλλά και των μελών του  προεδρικού συμβουλίου. 


Μπορεί  να φαίνεται ότι τα συστήματα, οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί αλλάζουν, αλλά φαίνεται ότι η ‘UDBA’* παραμένει ακόμη με τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν».


Στην ομιλία του επέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία αυτή αρνείται το λαό  της «Μακεδονίας» και όσο για τη Συμφωνία με τη Βουλγαρία δήλωσε ότι με αυτήν αποδομείται η ιστορία της «Μακεδονίας».


Ζήτησε από τους βουλευτές και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία να απορρίψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να μην ψηφίσουν τις τροπολογίες για την τροποποίηση του Συντάγματος, όπως σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.



*[UDBA, στα κυριλλικά УДБА = Αρχή Κρατικής Ασφάλειας]
 



novatv.mk

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr