Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Επιστολή Ντόναλντ Τράμπ σε πρόεδρο Κοσόβου: Θα σε καλέσω με τον πρόεδρο της Σερβίας να γιορτάσουμε τη συμφωνίαΔεκέμβριος 18, 2018. 20:16

Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του Αμερικανού προέδρου, που επιβεβαιώνει την υποστήριξη των ΗΠΑ στο Κοσσυφοπέδιο και στη σύναψη συμφωνίας με τη Σερβία. 


Προτρέπει, μάλιστα, τους διαφωνούντες πολιτικούς της αντιπολίτευσης να υποστηρίξουν τη συμφωνία με τη Σερβία, λέγοντας ότι είναι μια ιστορική ευκαιρία, που μπορεί στο μέλλον να χαθεί.


Μάλιστα, προτρέπει τους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων του Κοσσυφοπεδίου να αξιοποιήσουν αυτήν τη μοναδική στιγμή και να αποφύγουν πράξεις που θα μπορούσαν να  δυσκολέψουν την επίτευξη συμφωνίας.


Ο Αμερικανός πρόεδρος καταλήγει σημειώνοντας ότι περιμένει στο Λευκό Οίκο τους δύο προέδρους- Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας, να  γιορτάσουν μαζί αυτή την ιστορική συμφωνία.

Την επιστολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δημοσιοποίησε ο Χασίμ Θάτσι:


tv21.tv
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr